A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Золотоніська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №6 Золотоніської міської ради Черкаської області

2019-2020 навчальний рік

Звіт директора Золотоніської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 
за 2019-2020 навчальний рік

     2019-2020 навчальний рік завершився. Яким він був? Для наших першокласників – роком нових зустрічей і знайомств, перших уроків і підручників. Для одинадцятикласників – роком напруженої підготовки до ЗНО, роком вибору та прийняття вже дорослих рішень. Для більшості нашої шкільної спільноти він був звичайним, черговим, але лише до 12 березня 2020 року. А далі розпочався час, який усіх нас з одного боку розділив, віддаливши дистанційно, а з іншого об’єднав, бо перед усіма постало питання – як жити, навчати і навчатися далі. Незважаючи на це, зусилля педагогічного колективу нашої школи завжди спрямовані на виконання головного завдання – формування у школярів прагнення до навчання, готовності своєю працею досягти власного  успіху і зробити внесок у громадську, державну справу.
     На даний час у ЗОШ №6 18 класів з українською мовою навчання (з них 3 інклюзивних), в яких здобувають освіту 411 учнів.

     Учні 1-2 класів у 2019-2020 н. р. навчалися за програмою Нової Української школи. З 8 класу за згодою батьків запроваджене поглиблене вивчення української мови. Оцінювання навчальних досягнень здійснюється з 3 по 11 клас.
    За результатами річного оцінювання маємо:

  • 4 випускники отримали Золоту медаль (Гриценко Дмитро, Неліна Анастасія, Сидорець Олена, Ткаченко Іван);
  • 2 випускники 11-го класу нагороджені Похвальними грамотами за особливі досягнення у вивченні окремих предметів;
  • 4 випускники 9 класу отримали свідоцтва про здобуття базової середньої освіти з відзнакою (Гринь Катерина, Платошин Ярослав, Шевченко Валерія, Ярошенко Ірина);
  • 28 учнів нагороджені Похвальними листами.

   Вихованці  нашої школи гідно представили заклад на  предметних олімпіадах з навчальних дисциплін та конкурсах.
      Призерами міських олімпіад стали 25 учнів (з 43 учасників). 7 учнів здобули перші місця та стали призерами обласних олімпіадПеремогу в області вибороли й на  конкурсах знавців рідної мови імені П. Яцика та мовно-літературному  ім. Т.Г. Шевченка. 
   
Наші учні беруть активну участь у житті школи, спортивних змаганнях, відвідують хореографічні та вокальний гуртки, проводиться безліч свят, флеш-мобів, брейн-рингів.
     Вчителі систематично підвищують свою  професійну компетентність беручи  участь у різноманітних освітніх та виховних проєктах.
    За системну роботу щодо популяризації освітньої діяльності ЗОШ №6 та з нагоди Дня працівників освіти педагогічний колектив нагороджений Почесною грамотою міського голови. Адже в минулому навчальному році ми стали переможцями обласних та міжнародних виставок «Інноватика в сучасній освіті» та «Сучасні навчальні заклади».

 


     На заключному етапі загальнонаціонального проєкту «Флагмани освіти України» ЗОШ №6 стала лауреатом проєкту, отримала орден «Флагман освіти України» та Почесні грамоти за вагомий внесок у розвиток національної системи освіти та у справу навчання та виховання молоді, сприяння духовному збагаченню нації.

 


    Пам’ятною подією минулого навчального року стало відкриття Меморіальної дошки Івана Семеновича Дробного – вчителя, відмінника народної освіти, поета, члена Національної спілки письменників України, лауреата літературно-публіцистичної премії «Берег надії» ім. В. Симоненка та районної краєзнавчої премії ім. М. Пономаренка, почесного громадянина м. Золотоноша. 
      Користуючись нагодую, хочу подякувати, учням школи за їхні здобутки, батькам за розуміння, віру в здібності й таланти своїх дітей, вчителям за повсякденну наполегливу роботу, відданість обраній справі, уміння успішно реалізувати всі плани та починання, владі міста та особисто міському голові Войцехівському В.О.  за розуміння та фінансування освітнього закладу, відділу освіти на чолі з Строкань О.М. та методичному кабінету, очолюваного Строкань Н.В., за постійну підтримку та надання методичної допомоги.
       Колектив ЗОШ №6 перебуває у творчому пошуку, вибудовує сучасний освітній простір, в якому кожна дитина зможе здобувати знання, спілкуватися з однолітками, вчителями, водночас вільно почуватися, розвиватися духовно, самовдосконалюватися.

 


       Для отримання більш детальної інформації по всіх напрямках роботи школи перейдіть за посиланнями:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень