A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Золотоніська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №6 Золотоніської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Шкільна акція "Обираємо здоров'я"

Сьогоднішній день у нашій школі був присвячений темі здоров’я. Його організували виховна, психологічна та медична служби у співпраці з класними керівниками з метою проведення роз’яснювальної роботи серед школярів щодо переваг здорового способу життя: раціонального харчування, фізичної активності, боротьби з тютюнопалінням, зловживання алкоголем тощо. Всі бажаючі мали змогу взяти участь у шкільній акції «Обираємо здоров’я». Діти груп продовженого дня виконали руханку «Будьте здорові!». Семикласники малювали малюнки на тему здорового способу життя. Учні 11 класу поєднали корисну справу (висаджування дерев та кущів) з активною фізичною працею на свіжому повітрі. Отож, будьмо всі здорові!

13:18 19.04.2024

Всеукраїнська акція "Випускники 2024 року для майбутніх поколінь"

19 квітня 2024 року учні 11 класу долучилися до Всеукраїнської акції "Випускники 2024 року для майбутніх поколінь". На подвір'ї школи було висаджено саджанці фруктових дерев та садових декоративних кущів. Діти війни, випускники 2024 року, у яких юність обпалена війною, завершуючи навчання, залишили рідній школі на добру згадку про себе квітучий сад. Адже їм відбудовувати нашу країну після Перемоги! Цей сад через роки буде показувати майбутнім поколінням, якою сильною була наша віра в Державу.

11:58 19.04.2024

День компліментів

Тиждень ментального здоров’я в нашій школі завершився Днем компліментів. На імпровізованому стенді діти, вчителі писали добрі слова й побажання друзям, однокласникам, учителям, школі. Усі бажаючі могли озвучити свої компліменти в мікрофон. Зацікавила учнів та добавила позитиву жартівлива гра «Питання – відповідь». Дякуємо всім за активність та підтримку! Бажаємо завжди зберігати спокій та впевненість у собі, виявляти лише добрі емоції та щирі почуття, цінувати кожен життєвий момент і дарувати людям радість та посмішки. Міцного ментального здоров’я всім!

14:00 05.04.2024

День капелюха

День капелюха, який пройшов у нашій школі, став однією з цікавих форм покращення ментального здоров’я. Діти переконалися, що яскравий капелюшок чи улюблена кепка можуть емоційно розвантажити, зарядити позитивом та подарувати приємні емоції. А, може, вони на ментальному рівні захищають від перевантажень наш мозок? Дуже цікаво!

15:30 04.04.2024

День прикольної зачіски

Чи взаємопов’язані зачіска й ментальне здоров’я? Однозначно: так! Для когось вона – справжній ритуал. Для когось – мистецтво створення цікавого образу. А ще це можливість вражати, творити, не боятися змін, моделювати своє життя, привносити в нього успіх і навіть корегувати здоров'я. День прикольної зачіски в нашій школі став цьому переконливим підтвердженням. Дуже цікаво було бачити на обличчях учнів неповторну гамму емоцій та почуттів: радість, захват, гордість, впевненість, ніжність, піднесеність. Дякуємо вам, діти, за це! Ви чудові! Особлива подяка родинам, які підтримали дітей, допомогли стати учасниками незвичайного заходу.

14:51 03.04.2024

День веселих окулярів

Сьогодні у нас День веселих окулярів. І навіть сонечко, що не поспішало визирати із-за хмар, не змогло його скасувати. Зранку з класних кімнат чувся веселий сміх. Це діти вдягали окуляри й раділи разом з іншими, зміцнюючи своє ментальне здоров’я. Дякуємо всім за хвилини позитиву!

14:43 02.04.2024

Тиждень ментального здоров'я

У нашій школі розпочався Тиждень ментального здоров’я. Це, як відомо, стан, коли людина може протистояти життєвим стресам та реалізувати свої творчі здібності. Одяг у цьому процесі відіграє не останню роль. Тому розпочали Тиждень Днем яскравого одягу. Він приніс у наше шкільне життя яскраві нотки, сприяв створенню гарного настрою та позитивних емоцій.

13:25 01.04.2024

Млинці для ЗСУ

Сьогодні учні, батьки, вчителі нашої школи долучилися до Благодійної акції «Млинці для ЗСУ», яка проходить вже вдруге. Ми відгукнулися на звернення ГО ЗОЛОТОНІСЬКИЙ КООРДИНАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ СПРИЯННЯ ОБОРОНІ УКРАЇНИ про допомогу нашим захисникам. Цього разу діти спекли більш ніж 1500 смачних млинців. Тож передали їх волонтерам для відправки на передову. Дякуємо всім за небайдужість та підтримку! З Масницею будьте здорові!

15:27 12.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень