A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Золотоніська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №6 Золотоніської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День улюбленої іграшки.

Улюблені іграшки з нами все життя як теплий і затишний острівок дитинства, символ доброти і любові. Тому останній день Тижня толерантності ми присвятили саме улюбленим м’яким іграшкам. Сьогодні учні початкових класів поспішали до школи з іграшковими ведмедиками, зайчиками, котиками, собачками, тощо. Були серед них і екзотичні іграшки. Наприклад, «Брокколі», Чорний Гус, Мавпеня, Пінгвін, Єдиноріг, Курчатко, Вінні Пух, Лама... Вчителька 4А класу Бакай О.М. принесла незвичайного котика, ніби справжнього, а не іграшкового. Всі були вражені! Діти наперебій розхвалювали своїх іграшкових улюбленців, ділилися історіями їхньої появи. Настрій у всіх був чудовий. Так приємно, коли поруч за партою сидить іграшковий друг!

12:28 17.11.2023

День позитиву

Ми продовжуємо активності Тижня толерантності для учнів початкових класів. Сьогодні у школі – День позитиву. Діти з допомогою повітряної кульки дарували однокласникам та своїм учителям компліменти, приємні слова. Радо розкрили один для одного свої дружні обійми. Потім грали в активну гру «Знайди свою посмішку». Всі зарядилися позитивом та дружбою.

15:40 16.11.2023

День дизайнера

    Третій день Тижня толерантності – День дизайнера. Сьогодні молодші школярі працювали над створенням дизайнерських футболок. Тема – доброта, толерантність, взаємоповага. Кожен клас придумував свій дизайн футболки та втілював його в життя. Діти принесли приладдя для малювання, працювали згуртовано та злагоджено, проявляючи дива фантазїї та творчості. В одних толерантність асоціювалася з жовто-блакитними сердечками, в інших – зі смайликами, квітами, метеликами, веселкою, дитячими долоньками тощо. Під керівництвом класних керівників школярі малювали весело та  швидко. Як результат – неповторні вироби, які прикрасили школу та принесли задоволення усім. Дякуємо!

14:18 15.11.2023

День добрих мультиків.

    Виховувати доброту можна різними засобами. Цього разу ми вирішили обрати те, що люблять всі діти – мультфільми. Але лише добрі та повчальні, які розкривають тему добра, підтримки, взаємодопомоги, поваги до інших. Тому другий день Тижня толерантності так і назвали – День добрих мультиків. Школярі їх дивилися, затамувавши подих. Короткі, сучасні, яскраві,  вони несуть в собі глибокий зміст. Після кожного перегляду учні пояснювали своє бачення, намагалися висловити свою думку, були активними, робили висновки.

12:16 15.11.2023

Урок Єдності

Учні 7-8 класів стали учасниками Всеукраїнського телевізійного уроку єдності, який проводився сьогодні в рамках проєкту з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики України спільно з Національною суспільною телерадіокомпанією України. Тема уроку: «Протидія дезінформації та маніпуляціям». Ця ініціатива мала на меті підвищити рівень стійкості учнів до пропаганди та вдосконалити навички критичного мислення. Школярів на конкретних прикладах навчали ефективній протидії дезінформації, як не вестися на маніпуляції та залишатися згуртованими. Також діти дізналися про протидію соціальним стереотипам, хто такі боти і тролі та як розумно споживати інформацію.

14:58 06.10.2023

Урок доброти

З 4 по 11 жовтня учителі нашої школи долучилися до проведення ІV Міжнародного Уроку доброти, присвяченого гуманному ставленню до безпритульних тварин. Юні художники, учні 6-А класу дуже люблять чотирилапих, тому на уроці образотворчого мистецтва, вивчаючи тему «Образ тварин у мистецтві», із задоволенням створювали образи домашніх улюбленців. Метою Уроку доброти було виховання гуманного ставлення до братів наших менших. А його девіз - «Зробимо разом світ добрішим!». Вислови відомих людей доповнювали розповіді школярів. Малюнки шестикласників були дуже різними, але їх об’єднувало тепло і любов до тварин. «Щоб зрозуміти, чи є у тварин душа, потрібно самому мати душу» - сказав гуманіст А. Швейцер. Переглянувши дитячі малюнки, розумієш: у наших дітей велика і добра душа!

14:55 04.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень