A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Золотоніська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №6 Золотоніської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

день народження М.О.Максимовича

15 вересня у школі відзначили день народження М.О.Максимовича -  вченого-енциклопедиста, першого ректора Київського уняверситету. Учні та вчителі вшанували пам'ять земляка, який свого часу здобував грамоту в шкілці Благовіщенського монастиря, що на Зозулівці. Зранку біля Меморіальної дошки шестикласники (кл.кер.Кушніренко Т.Г.) розповіли про життєвий шлях М.Максимовича, принесли квіти. Учні 10 класу під керівництвом класного керівника та вчителя історії А.Ю.Осокіна, створили відеофільм, який транслювався у фойє школи та був розміщений на її сайті. Учениці  8-Б класу Рудник Аня та Ярошенко Юлія провели для однокласників екскурсію у кімнаті-музеї М.О.Максимовича.   Там школярі змогли відчути атмосферу стародавньої школи, побути "учнями" матушки Варсонофії, учительки маленького Максимовича. Бібліотекар школи Філоненко Н.М. зробила підбірку тематичної літератури, розмістила матеріали на інформаційному стенді. Пишаймося своїми земляками, пам'ятаймо своє коріння!

10:30 15.09.2023

Ярмарок

Сьогодні наша школа люб'язно запросила усіх на ОСІННІЙ ЯРМАРОК. На подвір'ї перед школою дружно розмістили свій товар учні, батьки, долучилися й невгамовні бабусі. Тістечка, торти, фрукти, овочі, желе, попкорн, пиріжки - це далеко не повний перелік смаколиків, які продавалися за доступною ціною. Багато класів прикрасили місце торгівлі квітами, рушниками, патріотичною символікою. Тож з веселою музикою, позитивними емоціями і святковим настроєм ярмаркуючі гостинно припрошували, переконували, торгувалися, дякували за покупки. Мета цього дійства була благодійна: зібрати кошти на облаштування осередку відпочинку для учнів школи. А ще - згуртувати, об'єднати усіх навколо хорошої справи. Сподіваємось, це в нас вийшло. Дякуємо вам, дорогі учні, шановні батьки та вчителі за підтримку й допомогу!

10:28 15.09.2023

Адвокація. Права дитини

Не встигли наші учні розпочати навчальний рік, як МО SAVE THE CHILDREN та ГО ІСТОК завітали до закладу освіти. Тренінг на тему «Адвокація. Права дитини» справив незабутнє враження не лише на представників КБШ, а й на фасилітаторів, Ольгу та Віктора.. Разом з учнями вони активно розбиралися з пунктами Конвенції OOH про права та обов’язки дитини, їх реалізацію в навчальному закладі. Позитивна атмосфера сприяла вільному висловленню дитячих думок, а відповідно і ідей для подальшої співпраці!

10:21 15.09.2023

Школи - зони БЕЗПЕКИ

Не секрет, що ментальне здоров’я учнів є запорукою успішного навчання. Саме тому, наприкінці літніх канікул до нашої школи завітали тренерки від міжнарної організації SAVE the CHILDREN та ГО '' Істок'', Анна та Ольга. У рамках проєкту ''Школи - зони БЕЗПЕКИ'' представники Комітету Безпеки школи та учні, які долучилися, вчилися не лише розпізнавати та розуміти свої емоції, а ще й контролювати їх. Воркшоп '' Я і мої емоції.Техніки самодопомоги у стресових ситуаціях'' був надзвичайно корисним та актуальним напередодні початку нового навчального року, оскільки запропоновані техніки, вправи та руханки позитивно вплинуть на самопочуття дітей, їх настрій та здоров’я.

10:19 15.09.2023

Благодійна акція "Букет для ЗСУ"

1 вересня учні, батьки, вчителі, випускники нашої школи мали можливість долучитися до проведення Всеукраїнської благодійної акції "Букет для ЗСУ". Вони вкидали гроші до скриньки, що знаходилася у фойє школи, щоб віддячити захисникам за можливість навчатися, ходити до школи, жити під мирним небом. Усього було зібрано 9630 грн. Вони будуть передані на придбання тепловізора нашому земляку, морському піхотинцю 35-ої бригади морської піхоти І-ої танкової роти. Андрущенку Вадиму.

14:18 04.09.2023

1 вересня

Зі святковим настроєм поспішали сьогодні до школи вчителі, учні, батьки, гості. Адже на календарі – 1 вересня, початок цікавого, насиченого нового начального року. Хоча, й дещо тривожного. Тому з міркувань безпеки на святкову лінійку запросили лише учнів одинадцятого та перших класів. Назва свята «Доброго ранку, ми з України!» відповідала його патріотичному змісту. Одинадцятикласники з гордістю розповіли, чому вони пишаються своєю Батьківщиною. Пісня «Разом до перемоги!» підтвердила переможні очікування від нашої боротьби за незалежність. Яскраві вишиваночки першокласників додавали всім святкового настрою.

10:17 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень