A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Золотоніська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №6 Золотоніської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Млинці для ЗСУ

Сьогодні учні, батьки, вчителі нашої школи долучилися до Благодійної акції «Млинці для ЗСУ», яка проходить вже вдруге. Ми відгукнулися на звернення ГО ЗОЛОТОНІСЬКИЙ КООРДИНАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ СПРИЯННЯ ОБОРОНІ УКРАЇНИ про допомогу нашим захисникам. Цього разу діти спекли більш ніж 1500 смачних млинців. Тож передали їх волонтерам для відправки на передову. Дякуємо всім за небайдужість та підтримку! З Масницею будьте здорові!

15:27 12.03.2024

Вшанування пам'яті захисника

9 березня Золотоноша провела в останню земну дорогу свого захисника, колишнього випускника нашої школи Димарця Владислава, який загинув під час виконання бойового завдання під Бахмутом. Владислав закінчив школу в 2005 році. Був старанним, вихованим учнем. Своїми спогадами про нього поділилася класний керівник Кравченко Людмила Петрівна. Учні 10 та 11 класів хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героя, який віддав своє життя за нас та Україну. Пам’ятаймо, якою ціною маємо змогу навчатися та жити в рідному місті!

15:17 12.03.2024

День учнівського самоврядування

Стало вже доброю традицією проводити в нашій школі День учнівського самоврядування, або, як звикли називати його самі діти, День дублера. Старшокласники не лише випробовують свої сили у проведенні уроків, а й мають можливість реалізувати власні цікаві ідеї. Ось і цього року знову керівництво школою на один день перейшло до учнівського самоврядування. Зранку одинадцятикласники запросили всіх учителів на ранкове коло. Справді, чому б не почати день з позитивної руханки та посмішки? Далі – уроки, до яких ретельно готувалися учні- дублери. Директор школи, вона ж голова учкому Харченко Мирослава разом зі своєю командою контролювали навчальний процес, надавали необхідну допомогу. Одинадцятикласники Опанасенко Анастасія та Цапенко Єгор в цей час провели з учителями психологічний тренінг на розвантаження. Педагог- організатор Сидорець Максим поспішив до першокласників, щоб провести з ними на перерві рухливі ігри. Справжній вир емоцій викликав «Brаin-storm» - дебати між вчителями та старшокласниками. «Група ствердження» намагалася знайти для «Групи заперечення» переконливі аргументи у дискусійних питаннях, підготовлених дублерами. Наприкінці все закінчилося дружнім рукостисканням. «Смачна підзарядка» ще більше згуртувала лідерів. А сигнал повітряної тривоги школярі зустріли активною перервою в укритті. День пройшов насичено, цікаво, весело, позитивно. Дякуємо всім за активну участь і підтримку!

10:48 01.02.2024

Улюблена гра продовжується

«Брейн-ринг» продовжує впевнено крокувати нашою школою, завойовуючи нових прихильників та відкриваючи нові зіркові команди. В інтелектуальних двобоях вже зійшлися досвідчені старшокласники. Учні 11 та 10 класів проявили ерудицію та інтелектуальні здібності в грі, присвяченій Дню соборності України. Всі питання в ній були присвячені українській історії, культурі, мові, побуту тощо. В результаті безкомпромісної гри перемогу здобули досвідчені одинадцятикласники. Від них естафета інтелектуальних змагань перейшла до паралелей 8- их та 9-их класів. Жодна команда не бачила себе в ролі аутсайдера, тому емоції вирували, вболівальники підтримували, градус напруги зростав. За результатами двох ігор далі пройшли команди 8А та 9Б класів. Дякуємо всім за фантастичні хвилини улюбленої гри!

13:20 29.01.2024

Обласний фото-челендж "Майоріє прапор України!"

28 січня відзначається День затвердження Державного прапора України. Учні нашої школи долучилися до обласного фото-челенджу «Майоріє прапор України!», започаткованого Черкаським обласним Центром туризму, краєзнавства і екскурсій Черкаської обласної ради. Для кожного з нас Державний прапор - не просто блакитно-жовтий стяг, а частинка української історії, національної гідності, приклад стійкості та незламності, символ свободи та боротьби.

14:24 25.01.2024

Профілактична зустріч "Зупинимо булінг разом"

23 січня 2024 року у нашій школі відбулася зустріч учнів 9,11 класів із представниками поліції Шкварою Ю.В., яка розповіла про булінг та інші негативні явища в учнівському середовищі та Мархоцькою М.М., яка ознайомила учнів з умовами вступу до вищих навчальних закладів МВС України.

14:31 23.01.2024

Інтелектуально-пізнавальна гра "Брейн-ринг"

У нашій школі стартував сезон інтелектуально-пізнавальної гри «Брейн- ринг», яку вже встигли полюбити не лише вчителі, а й учні. Сьогодні в цікавих інтелектуальних змаганнях дебютували креативні, запальні, енергійні учні 8-А та 8-Б класів. Команду 8-А класу представляли: капітан Темченко Златослава, члени команди Луценко Аліна, Колісник Діана, Ліснік Богдан, Литовченко Артем та Дзюбан Артем. Учнів 8-Б класу представили: капітан Борис Євген, члени команди Рева Ярослав, Ярошенко Юлія, Павлюк Софія, Чепорний Олександр та Рудник Анна. Гра була дуже жвавою, емоційною та захоплюючою. Кілька балів принесли своїм командам вболівальники. Дуже важливою також була підтримка класних керівників та вчителів-предметників. Кінцевий рахунок гри - 8:8. Вітаємо обидві команди із вдалим стартом!

13:59 16.01.2024

Наслідки буревію.

27 грудня внаслідок раптового буревію, що пронісся Золотоношею, розкрило частину шиферного покриття даху нашої школи. Завдячуємо Богу, що ніхто не постраждав від уламків.  Щиро дякуємо керівництву міста та  відділу освіти, які оперативно відреагували на дану ситуацію, віднайшли кошти та спрямували фахівців для усунення наслідків негоди!

15:46 29.12.2023

Шкільні Новорічні свята!

Новорічні свята завітали до нашої школи з очікуваннями дива та віри в краще. До святкових заходів, які цьогоріч відбувалися під гаслом «Новий рік ми зустрічаєм – ПЕРЕМОГУ наближаєм» доклали свої зусилля учні, батьки, вчителі, працівники школи. Благодійна Різдвяна акція, Новорічні квести, Новорічне розважальне шоу наповнили серця дітей та дорослих любов’ю, теплом, світлом. Щиро дякуємо всім та вітаємо з прийдешнім Новим роком! Нехай надія на краще, віра в диво ніколи не залишають тебе, дорога шкільна родино!

10:49 29.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень