A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Золотоніська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №6 Золотоніської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вшанування пам'яті Героїв-випускнків школи

Кажуть, той, хто не пам’ятає свого минулого, приречений пережити його знову. Щоб не прийшло забуття, не втратилася віра, в нашій школі відбувся урочистий захід по вшануванню пам'яті Героїв-випускників, загиблих у російсько-українській війні. Їх уже, на жаль, семеро: -Шивчук Ігор Миколайович, солдат, стрілець стрілецького відділення; -Тимошенко Павло Олександрович, солдат, стрілець стрілецького відділення; -Пелих Віктор Володимирович, прапорщик, головний сержант піхотного взводу; -Вовк Володимир Михайлович, головний сержант, командир кулеметного відділення; -Бурдій Сергій Миколайович, рядовий, старший стрілець-оператор механізованого відділення; -Чмир Сергій Олексійович, старший солдат, бойовий медик; - Бурда Володимир Васильович, загинув на Донеччині внаслідок ворожого обстрілу. Проникливе виконання пісні «Я чекаю» вчителем музики, дружиною бойового командира Гринь Людмилою Олександрівною мимовільно викликало непрохану сльозу. Старшокласники, запаливши свічки пам’яті, подякували всім захисникам за мужність та героїзм:

14:33 22.12.2023

"Різдвяний подарунок для ЗСУ"

У нашій школі пройшла Благодійна акція «Різдвяний подарунок для ЗСУ». До неї активно долучилися колективи 1-11 класів. Вони приносили необхідні речі, малювали малюнки, писали листи, створювали обереги.  Кожен подарунок був наповнений дитячою турботою, теплом та любов’ю. Щиро дякуємо вам, дорогі діти, шановні батьки, вчителі! Нехай ваше Різдво буде мирним та щасливим! Дякуємо мужнім українським воїнам за надійний захист. Хочемо, щоб Новорічні свята завітали і до їхніх сердець. Подарунки їм привезуть волонтери із ГО «Золотоніський координаційний комітет сприяння обороні України». Щасливого всім Різдва! Переможного Нового 2024-го року! Слава Україні!  

13:57 20.12.2023

Гра "Два кораблі"

13 грудня в Будинку школяра відбулася гра "Два кораблі". Нашу школу представила команда 6-их класів (кл. керівники Кушніренко Т.Г., Косенко В.В.). Діти успішно справилася із конкурсними завданнями на швидкість, згуртованість, ерудицію. Лоцман рятував людей, що опинилися за бортом, лікар надавав медичну допомогу, кок готував їжу, юнга прибирав палубу. І як результат - команда "Дельфін" нашої школи не лише виборола перемогу на даному етапі, а й братиме участь у півфіналі. Бажаємо успіхів та перемоги! Дякуємо всім за чудову гру, яскраві враження та неймовірні емоції!

14:52 14.12.2023

Заслужена нагорода

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 отримала грамоту за активну участь у всеукраїнській благодійній акції "Смілива гривня", підтримку ЗСУ, високу громадянську позицію, патріотизм та вагомий вклад у наближення перемоги.

14:37 14.12.2023

Наша допомога землякам

Сьогодні – перший подарунок із Різдвяного збору нашим захисникам. Дізналися, що волонтери громади виїжджають на передову до представників нашої ТРО. Терміново спакували коробку солодощів, теплих речей, ліків, дитячих малюнків, чаю, кави – все, що на сьогодні принесли учні школи. Дякуємо кожній родині за розуміння і підтримку! Збір продовжується!

14:26 08.12.2023

День української хустки

Тепло, затишно стало у нашій школі від барвистих хусток. Кожна – неповторна, яскрава, а головне – своя, рідна! Вона - символ і оберіг, образ із безліччю закодованих сенсів, місточок між поколіннями. Це можуть зрозуміти та оцінити лише українці. Бо хустка – то їхня доля: складна і терниста, квітуча та неймовірна. Тому й живе серед нас традиція – 7 грудня одягнути хустку, щоб пам’ятати, звідкіля ми родом та хто наші предки.

08:51 08.12.2023

"Миколай у гості поспішає"

Сьогодні, 6 грудня учні перших класів стали учасниками веселих дитячих розваг «Миколай у гості поспішає!». Напередодні школярі разом з батьками виготовили новорічні прикраси з фетру і власноруч прикрасили ялиночку у фойє школи. І тепер біля неї вони розгадували загадки від Святого Миколая, грали в рухливі зимові ігри, співали пісні. Посмішки, радість приніс Миколай кожній дитині. Наприкінці всі разом звернулися із проханням до українського чарівника:

14:32 06.12.2023

Благодійна акція "Смілива гривня"

У нашій школі підведено підсумки Всеукраїнської благодійної акції «Смілива гривня», метою якої була допомога ЗСУ. Протягом трьох місяців учні, батьки, вчителі, небайдужі мешканці мікрорайону мали змогу стати її учасниками. Вони вкидали до спеціальної скриньки монети номіналом 10, 50 коп., 1,2,5,10 гривень. Таким чином було зібрано 1340 грн, які переслали на рахунок ЗСУ в Національному банку України. Щиро дякуємо кожному, хто долучився до акції! Наближаймо Перемогу разом!

12:58 30.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень