A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Золотоніська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №6 Золотоніської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Випускний вечір 2023

Феєричне, вражаюче, щире та  трепетно-ніжне свято вручення одинадцятикласникам свідоцтв про повну загальну освіту відбулося в нашій школі. Його символом стало намисто, утворене з прекрасних білосніжних перлинок. Де кожна дитина в ньому - така ж чиста, красива, бездоганна та довершена.

11:34 27.06.2023

Прощавай, початкова школа!

Прощавай 4 клас!Родинне свято. Сьогодні відбулося свято-прощання з початковою школою 4-Б класу нашої школи.Учні співали пісень,розповідали вірші,показували свої досягнення,здобуті під час навчання.Спробували себе в ролі вчителів,дякували батькам та вчителям за навчання та виховання.Завершилося свято колом побажань та сподівань,яке зібрало до себе всіх гостей та учнів класу.Бажали миру,добра,успіхів,хороших друзів та здійснення мрій.Сумувати ніколи,адже попереду літо,канікули та навчання в 5 класі!!!

18:21 31.05.2023

День класного керівника

Сьогодні в нашій школі відбувся День класного керівника - день веселих розваг, активного відпочинку та спілкування в колі однокласників. Кожен класний керівник продумав цікаву програму для своїх учнів. Учні 5-А класу (класний керівник Кушніренко Т.Г.) отримали подяки та грамоти за активну участь у шкільному житті, провели цікаві вправи на згуртування колективу. 

15:39 29.05.2023

Цікавий майстер-клас з гончарства

Учні 2-А і 2-Б класів зі своїми вчителями Бігун В.М., Зима І. В., Васильченко М.І. завітали до студії гончарного мистецтва «Мальви», що знаходиться при Золотоніському територіальному центрі соцдопомоги.

09:36 29.05.2023

Прощавай, Букварику!

24 травня 1-Б клас святкував свято «Прощавай, Букварику!». Цікавим квест-грою першокласники мандрували стежинками-цікавинок : «Знавці абетки», «Рідна мова, мова солов’їна», «В гостях у казки», «Моя улюблена руханка», «Юні математики», «Досліджуємо рідний край», «Співуча Україна». Свято пройшло в затишній, цікавій, ігровій атмосфері. Діти із захопленням виконували всі завдання Букварика. І за виконану роботу кожний одержав диплом «Найкращий друг Букварика».

09:23 29.05.2023

Назустріч канікулам!

В останні дні шкільного навчання учні разом зі своїми класними керівниками проявляють фантазію та креативність. Так, до сьогоднішнього процесу здачі підручників вони підійшли дуже творчо. І замість рюкзаків прийшли до школи з найнеочікуванішими предметами. Хтось запакував книги у білосніжну коробку, прикрашену півоніями. Хтось приніс їх у декоративному кошику. Знадобилися навіть автомобільна покришка, клітка для птахів, іграшковий автомобіль, звичайний мішок, раритетна валіза, футляр для гітари, звичайна базарна торбина тощо. Учні 5-А класу також виконували протягом тижня цікаві завдання на тему «Літо наближається». На класній дошці вели облік робочих днів, потім прикрасили її власними «Побажаннями літу», намалювали малюнки, зняли відео.

09:17 29.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень