A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Золотоніська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №6 Золотоніської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Акція милосердя до Міжнародного Дня людей поважного віку

На початку жовтня учнівський комітет організував Акцію милосердя до Міжнародного Дня людей поважного віку. Така традиція існує в школі вже не один рік: залучати учнів, батьків, учителів до благодійної допомоги тим, хто її потребує. А це літні люди, старенькі дідусі та бабусі, які вже не в змозі обробляти город та забезпечувати себе овочами на зиму. Тому діти й поділилися своїм урожаєм, який, на жаль, цього року не дуже великий. Та все ж ми зібрали: 17 кг капусти, 21 кг моркви, 39 кг буряка, 31 кг цибулі, 66 кг картоплі, 19 кг макаронів, 23 кг круп, 15 кг цукру, 5 л олії, 30 л консервації, 3 кг борошна, 7 гарбузів, а також печиво, чай, каву, фрукти. Усе це учні віднесли до Міського Територіального центру соціальної допомоги, з яким давно співпрацюємо. Працівники Центру використали ці продукти для організації щорічного Благодійного обіду для своїх підопічних. Дякуємо усім дітям, батькам, учителям за чуйність, людяність та добрі серця!

12:41 07.10.2019

День міста

      Ми любимо своє місто, тому в день його народження колектив школи активно долучився до святкування. Юні солісти Зоря Андрій (11 клас)  та Новодран Діана (10 клас) стали учасниками юнацького фестивалю патріотичної пісні «Героям слава!» (кер. Гринь Л.О.)  Учень 10 класу Гаркавенко Олександр представив свої  фотороботи на виставку «Чорнобривцева Золотоноша».  Член молодіжної міської ради Бакай Роман (10 клас) разом з друзями облаштували фотозону у ретростилі на алеї міського парку. Учителі  пройшли святковою колоною у вишиванках. Десятикласники та педагоги школи стали учасниками урочистого мітингу на честь визволення міста від німецько-фашистських загарбників. Дружня команда учителів, учнів та батьків представила школу у конкурсі флешмобів  ZOLODАNSE. Неймовірний командний дух, воля до перемоги, підтримка численних вболівальників якнайкраще сприяли нашому успішному виступу. Серед восьми команд ми зайняли перше місце і отримали в подарунок торт. Участь у святкуванні дня міста ще більше згуртувала наш колектив і довела: ми сильні своєю єдністю!

14:37 25.09.2019

День Миру

       Сьогодні в школі пройшов День Миру. Ще зранку учні 1-6 класів намалювали на асфальті малюнок на тему «Україні – мир!». Юні художники зобразили голуба миру з гілкою оливи у дзьобі, а біля нього - калину, різнокольорові квіти та сердечка. Потім відбувся флешмоб «Бажаєм миру Україні». Учні у святковому одязі, вишиванках разом зі своїми наставниками стали навколо імпровізованого серця з паперовими голубами в руках. Вони промовили: «Хочу я, хочем ми, щоб в країні настав мир!». А потім всі дружно підняли вгору білосніжних голубів, які, мов живі, затріпотіли на вітрі своїми крильми. Хочеться вірити, що дитяче прохання обов’язково збудеться і всі ми будемо жити у щасливій та мирній країні!

14:15 23.09.2019

Учнівське самоврядування

У школі вже сформовано учнівське самоврядування. Новообраний учнівський комітет приступив до роботи. Головою учкому більшістю голосів обрано ученицю 11 класу Нетудихатку Аліну.  Її заступники – Носенко Максим, 11 клас та Бакай Роман, 10 клас. Бажаємо учкомівцям  втілити в життя побільше креативних та цікавих ідей. Успіхів!

14:12 23.09.2019

зустріч з провідним спеціалістом Золотоніського відділу ДСНС в Черкаській області Коваль Альоною

Сьогодні учні 9 та 10 класів зустрілися з провідним спеціалістом Золотоніського відділу ДСНС в Черкаській області Коваль Альоною, яка розповіла про стан пожежної безпеки у місті та області. Особливу увагу школярів вона звернула на випадки підпалу сухої трави, які призводять до згубних і навіть невідворотних наслідків, нагадала правила поводження з вибухонебезпечними матеріалами, правила безпечної поведінки вдома. За допомогою фотослайдів та відеоматеріалів працівник пожежної служби  продемонструвала наочні приклади надзвичайних ситуацій, роздала учням пам’ятки з алгоритмом дій та номерами телефонів служби порятунку.

09:43 13.09.2019

Олімпійський тиждень

З посмішками на обличчі та радісним настроєм зібралися сьогодні на спортивному майданчику учні 1-4 класів, щоб позмагатися у швидкості, силі та спритності. Адже у школі проходить Олімпійський тиждень, девізом якого є гасло: «Один за всіх і всі – за одного!». Тому діти активно вболівали не лише за свою команду, а й підтримували інших. Спорт допоміг школярам проявити  свої здібності і таланти. Цікаві естафети нікого не залишили байдужими. І навіть випадкові перехожі зупинялися, аби подивитися на змагання, адже чути голосисту малечу було далеко. Ми радіємо успіхам кожного учня і бажаємо всім побільше перемог і досягнень. Дякуємо вчителям, що виховують у дітей любов до спорту!

09:29 13.09.2019

Велопробіг єдності

               Суботнього ранку, 7 вересня учні та вчителі школи на чолі з директором Пузєєвим О.О. стали учасниками вже традиційного Велопробігу єдності. Дехто залучив до спортивного заходу свої родини. Сім’я Пономаренків саме за це була відзначена грамотою.  Багато учнів прикрасили  велосипеди патріотичною символікою. І з веселим настроєм та спортивним азартом разом рушили на дистанцію довжиною 8 км. Наприкінці всі навчальні заклади отримали в подарунок спортивний інвентар. Бажаючі могли підкріпитися безкоштовною кашею та кавою.

14:07 11.09.2019

Флешмоб

Волонтери ЗОШ №6, 23.08 провели флешмоб пам'яті біля пам’ятника Героям Небесної Сотні, з нагоди 28 річниці з Дня незалежності України.

17:29 02.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень